Naša ponuda cvijeća, aranžmana i buketa
50621
page-template-default,page,page-id-50621,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Naša ponuda

PROVJERITE ŠTO SE NUDI U IZLOGU

U našoj cvjećarnici možete pronaći cvijet za svaku prigodu. Iznenadite vaše voljene, poslovne partnere i ostale drage ljude prigodnim i jedinstvenim poklonom. Sve bukete i aranžmane izrađujemo isključivo od svježeg/rezanog cvijeća.

Vjenčani buketi i aranžmani

Uz vjenčane bukete i vjenčane aranžmane nudimo i aranžmane za vozila (auto aranžmani), stolne aranžmane za sale, crkve, domove te bukete i aranžmane po Vašim željama i zahtjevima.

orhideja-vjencani

Grobni vijenci, buketi i grobni aranžmani

Za tužne prigode nudimo grobne bukete i grobne vijence te aranžmane za lijes od svih vrsta cvijeća u svim kombinacijama. Mogućnost dostave na većinu zagrebačkih i okolnih groblja uz prethodni dogovor.

Orhideja Grobni vijenci, buketi i grobni aranžmani

Prigodno cvijeće za posebne prigode

Za blagdanske i slavljeničke prigode imamo šaroliku ponudu buketa i aranžmana. Adventski ukrasi i vjenčići, vjenčići za vrata, uskršnji aranžmani, buketi za Valentinovo, rođendanski buketi,  buketi za krštenja, krizme, promocije, prigodni aranžmani za blagdan Svih Svetih,…

orhideja-prigodni-cover

Cvijeće za ostale prigode

Izrađujemo bukete po želji za urede, agencije, ordinacije i ostale poslovne prostore, restorane, kafiće, klubove, rođendane, promocije, proslave obljetnice i godišnjica, razne bukete za stambene prostore, te ostale evente.

Ostale prigode cvjećarnica Orhideja
Veći dio našeg asortimana (vjenčani buketi, aranžmani, grobni vijenci i prigodno cvijeće) možete pogledati u galeriji.
Nudimo uslugu pakiranja i aranžiranja cvijeća uz poklone. Po dogovoru, vršimo i dostavu.